24 Mayıs 2014 Cumartesi

Viking gone wild Sonsuz hile 24 mayıs

Viking gone wild Sonsuz hile 24 mayıs 
Selam dostların. Viking gone wild hilesi mi arıyorsunuz? İşte sizler için süper hilemiz hazır.
Heyacanlıyım sizlere oyunun hakimi olacağınız hileyi vermeyi düşünmek bile beni harika yaptı. Neden süper hile dedik? Öncelikle tüm güncellemeleri ev olsun asker olsun 1 altına yapmak istemez misiniz? Bunun yanında 1 günlük süreyi bile 1 saniyeye indirsek? Askerleri hem 1 maddeye hemde 1 saniye gibi bir sürede alabilseniz? Bunun yanında sürekli savaşları galip bitirseniz? İşte elinize kimsenin su bile dökemeyeceği hileyi sizlere taktim ediyoruz.
Haydi listeleyelim;
1- Evleri hemen yükselt
2- Evlere kaynak harcama
3- Son seviye evlere bile zaman ve kaynak ayırma
4- Sürekli görev bitirdiğinizden elmas yağmuru.
5- Hemen asker yap
6- Hemen asker yükselt
7- Savaşları garanti kazan
8- Bize bir teşekkür et=)
Peki ya bu oyun nedir? Oyunumuz strateji türü güzel bir oyundur. Evler yapıp bunları güçlendirip asker basıp ister oyun içi düşmana isterseniz tüm dünya gerçek oyunculara kafa tutabileceğimiz bir platform. Tabi ki hilesiz bu pekte kolay olmayacaktır. Malum oyuna yüklü para basanlar her zaman önünüzde. Fakat trgala var ise işin içinde işte ozaman tadından yenmiyor oyunlar=)
viking-gone-hile
Buraya dikkat! Yukarıdakileri özenle okudunuz şimdi sıra geldi hileye. Hile malesef sadece mozillada tam takım çalışmaktadır. Diğer taryaıcılarda sorun yaratabilir. Bazı bilgisayarlarda ise flash güncellemesinden dolayı 2 tane plugin-contanner çıkabiliyor. Görev yöneticisinden ikincisini kapatıp öyle seçim yapmalısınız. Bu kuralları es geçip lütfen yapamıyorum yazmayınız. Videoda yapıldığı gösterilmiştir.Bunun dışında bazı virüs programları virüs görebilir bu durumda virüs programınızı bir süre kapatın hile bitince isterseniz açın. Trgala.com güvencesindesiniz. 4 senedir!
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder