24 Mayıs 2014 Cumartesi

Car Stories Altın ve seviye hileleri

Car Stories Altın ve seviye hileleri 
Car Stories hilesi mi arıyorsunuz? Doğru adrestesiniz.
Bilmeyenler vardır belki trgala.com adresi dünyanın en iyi hilesi sitesi. Sizlere bir güzel hile daha veriyoruz hemde Dünya’da ilk kez siz kullanıcılarımıza. Hilemiz carstories altın, seviye ve özel parça hilesidir. Bu hile sayesinde istediğinizi alabilir istediğinizi gözünüz kapalı satabilirsiniz. Kendinizi baştan yaratacaksınız! rakipleriniz ise bön bön kalacaktır=)
Oyunu bilmeyenler için, oyunumuz car town tarzı fakat baya bir farklıdır. Oyunda arabalarımızın şehrini kuruyoruz onlarla ilgileniyoruz ve yarışlara sokuyoruz. Bu sayede hem kendimizi hem arabamızı hem şehri hemde stratejimizi geliştiriyoruz.
Hilemize gelecek olursak; Aslında özel para hilesi yapmanızda mümkün fakat onun için özel para veren görevler gerekiyor. Diğer hileler gibi aynı şekilde onuda yapabilirsiniz. Daha çok para ve seviye veren görevleri yaparak programda uygularsanız daha fazla kaynak elde edebilirsiniz. 1 Saat gibi bir zamanda milyarlarca altın ve daha fazlası sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken videoyu izlemek ve uygulamak.Tabi ki fazla abartmamakta fayda var. İhtiyacınızdan çoğu her zaman sorun yaratabilir. Tadında bırakın.car-stories-hile
Gerekli Program Charles : TIKLA
Tarayıcı Coowon : TIKLA (Bu tarayıcı daha rahat hile yapabilmeniz içindir. Arzu ederseniz mozilla veya google chrome kullanabilirsiniz..)
443 Hatasi Alanlar(Çözüm) : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder