24 Mayıs 2014 Cumartesi

Dead Trigger 2 Hilesi

Ve  Beklenen hile geldi sizleri Buldu. Dead Trigger 2 Oyunu Harika Sonsuz İle sizlerleyiz. Dead Trigger 2 oyunu korkunç Zombi savaşlarına sahne olan süper bir oyun. Biliyorsunuz, seviyorsunuz, severek oynuyorsunuz. Dünya zombi istilası altında ve siz bir kaç dost şampiyon ile dünyayı kurtarmaya çalışıyorsunuz ama sürekli merminiz bitiyor, zombiler size zarar verdiğinde hemen canınız azlıyor hatta ölüyorsunuz, bir zombiyi öldürmek için çok defa ateş etmeniz gerekiyor, ve zombilerden düşüne para ve cephaneleri toplamak için çaba harcıyorsunuz, zombiyi vurabilmek için  yakınlaşmanız gerekiyor vs. Sizi tüm bu zorluklardan kurtaracak harika bir Dead Trigger 2 Cephane, Ölümsüzlük, Toplama, Damage Hilesi sunuyoruz. Tüm zombileri katledin !
Dead Trigger 2 OYNA
Dead Trigger 2 Oyun Tanıtımı
Dead Trigger 2 Hilesinin size kazandırdıkları ;
1. Dead Trigger 2 Sonsuz Cephane Hilesi: Bu hile ile asla merminiz azalmayacak. Hiç bir şekilde sarjör değiştirmeyeceksiniz.
2. Dead Trigger 2 Ölümsüzlük : Can Hilesi: Zombiler sizlere asla zarar veremeyecek. Size vursalar dahi canınız azalmayacak.
3. Dead Trigger 2 Toplama Hilesi : Zombileri öldürdüğünüzde üzerlerinden düşen paraları cephaneleri veya eşyaları uzaktan toplayacaksınız.
4.Dead Trigger 2 Tek Atma- Damage Hilesi : Zombilere tek atacaksınız. Artık zombileri öldürmek için çok fazla sayıda ateş etmenize gerke yok. Direk öldüreceksiniz.
5. Dead Trigger 2 Mesafe Hilesi : Zombilere yaklaşmadan çok uzaktan ateş edecek ve onları öldüreceksiniz.
Ve inanın daha fazlasını sizlere sunan bu harika Dead Trigger 2 Hilesini kaçırmayın.
Facebook Oyun Hileleri ve Dead Trigger 2 Hilelerini kaçırmayın. Sitemizi devamlı takip edin.
NOT: Oyunu Açın. Haritaalr kısmına gelmeden Dead Trigger 2 Hile Programını açın ve Hileyi aktif edin. Ben Mozilla Tarayıcı kullanıyorum ve Plugin-container.exe olanı seçiyorum. Sizde Google Chrome ‘dan oyunu oynarsanız Chrome.exe Mozilladan oynarsanızda Plugin-container.exe tarayıcıyı seçiniz.
Dead Trigger 2  Hilesi için Gerekli Program Cheat Engine TIKLA
Dead Trigger 2 Hile Programı Tranier İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder