24 Mayıs 2014 Cumartesi

Fashion Slots para hilesi

Fashion Slots para hilesi 
Kadınları sever misiniz? =) Buyurun sizler için kadınlarla dolu bir oyun olan fashion slots para hilesi.
2014 yılına iddialı giren oyunumuz biraz kadınsı birazda erkekleri cezbeden bir yapıyla rakiplerinden ayrıldı. Tamamen çamaşırlarla duran bireyleri giydirmeye çalıştığınız bunu yaparken de para ve şansın gerektiği bir oyun. Keyif alacağınız gibi hırstta yaptıran oyunumuz da sanırım bazı parçalar için günlerce oyunda kalabilirsiniz.İnat etti mi olmuyor=) Fakat oyunda para gerçekten çok sorunlu. Paranız ne kadar azalıyor ne kadar uğraşsanız da dibe vuruyorsunuz inanamazsınız. İşte burada trgala devreye giriyor ve sizleri kurtarıyoruz. Hemde kesin bir çözümle =)
Tabi ki sadece para üzerine kurulu değil oyun. Şans ciddi anlamda paradan daha önemli. Örnek 1. bölümde sadece ayakkabı yüzünden özel bonusu alamadım. Sanırım burada oyunun bir uyanıklığı söz konusu. Dahada vahimi oyun bölümleri ilerledikçe daha çok parçaya ihtiyacınız var. Bakalım hile ile kimler oyunu bitirecek? fashion-slots-hile
Şimdi sizlere öncelikle Charles debug programı gerekiyor. Bunun yanında bulamayanlar için oyun linkini de ekledik.
Gerekli Program Charles : TIKLA
Oyun Linki TIKLA
Tarayıcı Coowon : TIKLA (Bu tarayıcı daha rahat hile yapabilmeniz içindir. Arzu ederseniz mozilla veya google chrome kullanabilirsiniz..)
443 Hatasi Alanlar(Çözüm) : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder