27 Mayıs 2014 Salı

Deer Hunter 2014 Yeni Hile

Deer Hunter 2014 Yeni Hile 
İşte güzel oyunumuzun güzel hilesi karşinizda.Biliyorsunuz ki deer hunter 2014 oyunu avcılık oyunudur.Tüfeğimizi aliriz ve ormana doğru gideriz ormanda görevleri tamamlamaya çalisiriz.Örnek olarak bizden 3 tane ceylan vurmamızı ister ama nereden ? Gövdeden mi kafadan mi o yüzden çok dikkat etmeliyiz.Görevde ne yazıyorsa ordan vurmaliyiz aksi taktirde görevi tamamliyamaz başarisiz oluruz.Oyunda iyi olmanız için daha öncelerinde sonsuz para hilesini vermiştik.Şimdide bu hilelere bir hile daha katiyoruz ve harika bir hile veriyoruz.
1. Deer Hunter 2014 Marketi Ücretsiz Yapma Hilesi: Oyuna girdikten sonra market kısmına girin ve 1. olan hileyi aktif edin. Markete satılan her şey bedava olacak.
2. Deer Hunter 2014 Para, Altın ve Platin Hilesi : Oyunda ki tüm maddi değerleriniz cash, gold vs sonsuz olacak. Hileyi aktif edin değerleriniz artınca tekrar deaktif edin.
3. Deer Hunter 2014 Enerji Hilesi : Enerji Hilesi ile enerjiniz 10 olacak ve 10 a sabitlenecek asla azalmayacak.
4. Deer Hunter 2014 Hız Hilesi: Sizlere kısayol tuşları ayarladık bu sayede oyunda istediğiniz bir kısımda oyun çok hızlı istediğiniz bir kısımda ise çok yavaş olacak.
Kısa Yol Tuşu g: Oyunu çok yavaşlatır.
Kısa Yol Tuşu t: Oyunu 5x hızlandırır.
Kısa Yol Tuşu h: Oyunu normal hıza çevirir.
NOT: Oyunu Mozilladan oynayanlar Plugin-container.exeyi seçecekler.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder