15 Mayıs 2014 Perşembe

Yu-Gi-Oh! BAM Hilesi

yu-gi-oh!bam 

Yu-Gi-Oh! BAM Altın ve Sonsuz Kazanma Hilesi ile sizlerleyiz. Yu-Gi-Oh! BAM oyunu gerçekten hile bulmak için en çok zorlandığımız oyunlardan birisi. Silzerden sürekli gelen yoğun istekleri her daim değerlendirsek de sevgili trgala bizlere harika bir Yu-Gi-Oh! BAM Hilesi sundu.
Yu-Gi-Oh! BAM Harika Hilede neler var derseniz;
Yu-Gi-Oh! BAM Sonsuz Coins Hilesi
Yu-Gi-Oh! BAM Sonsuz Kazanma Hilesi
Yu-Gi-Oh! BAM Sonsuz Coins ile bizlere altın ile alınacak ne varsa almayı sağlıyor. Rakiplerinize göre kral oluyorsunuz.
Yu-Gi-Oh! BAM Kazanma Hilesi ile de rakibiniz sizden güçlü de olsa sizler kazanacaksınız.
Yu-Gi-Oh! BAM oyunu kart savaşları yaptığınız ve her bir kartı simgeleyen canavarlarınız ile rakipler ile savaştığınız süper bir oyun.
Hile Nasil Yapilir ?
Öncelikle oyunumuza bir tarayici üzerinden giriş yapalim.Giriş yaptiktan sonra size vereceğimiz programi indirip açin.Unutmayin ki o dosyayi açmak için cheat engine bilgisayarinizda yüklü olmasi gerekiyor aksi taktirde dosya açilmaz hata verir.Bu işlemi geçtikten sonra programimizda tarayici seçme yeri mevcuttur buradan hangi tarayici üzerinden oyuna giriş yaptiysak onu seçiyoruz ve aktifleşmesini bekliyoruz.O işlemde bittitken sonra aşağidaki hileleri aktif ederek oyunumuza dönüp hileli bir oyunun keyfini çikariyoruz. Sonuçta kolayca rakibi yenebiliyorsunuz. Para ve sevıye kolaylaşıyor.
 Gerekli Program TIKLA
Gerekli Dosya İNDİR
Hile video linki: http://www.youtube.com/watch?v=TtJus5or5BI
Hile Anlatım Videosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder