20 Mayıs 2014 Salı

Facebook Oyun Hileleri- Dragon City Hileleri


Herkese merhabalar arkadaşlar. Bugüne dek sizlere pek çok facebook oyun hileleri sunduk. Sunmaya da devam edeceğiz. Facebook oyunları sizlerin okuldan sonra oynayarak vakit geçirdiği, işten gelince stres attığı sizleri eğlendiren , keyifle vakit geçirmenizi sağlayan bir etken. Her birimizin hayatları dışarıdan bakıldığında oldukça keyifli fakat her birimizin içinde tuttuğu sıkıntıları, dışarı vuramadığı dertleri var biliyorum. Bu sıkıntıları bir nebze unutturup keyifli vakit geçirmenize vesile olduğu için Facebook Oyunları oynadığınızı biliyorum. Bende aynı şekilde yapıyorum çünkü. Fakat bazı oyunlar var ki stres atmak bir yana bizi kazanamadığımız için daha çok strese sokuyor. Ya da oyunlara para harcamamız gerekiyor. Biliyorsunuz ki facebook oyun firmalarının hemen hemen hepsi yabancı firmalaradan oluşuyor ve biz asla ülke dışına para kaptırmanızı istemiyoruz. Biz istiyoruz ki facebook oyunlarını keyifle oynayın. Para harcamadan para ile satılan herşeye sahip olun.
Bu nedenle Facebook Oyun Hileleri ile sizlere destek veriyoruz. Facebook oyunları hilesiz malesef bir yere kadar yürüyor. Buna pek çok örnek var . Candy Crush Saga oynuyorsunuz 5 can hakkınız bittinde malesef oyuna devam edemiyorsunuz. Dragon City oynuyoruz Dragon City Hileleri olmadan gems alamadığınız için en iyi ejderhalara sahip olamıyorsunuz. Dragon City Hile ile güzel. Candy Crush Saga Hile ile güzel emin olun. Hileler olmadan malesef para harcayan insanların gerisinde kalıyor ve oyunda hiç bir iddianız kalmadan sıkılıp oyunu bırakmak zorunda kalıyorsunuz. Facebook Oyun Hileleri yanında sizlere Facebook Oyun Hediyeleri de vererek hile yapamayan kardeşlerimizi veya yapmak istemeyen kesimi de düşünerek onları mutlu ediyoruz. Facebook oyunu oynayan dostlarınızı sitemize davet ederek onlarında hilelerden faydalanmasını sağlayınız. 
Biz Hileleri videolu olarak sizlere sunuyor ve malesef yapmanız konusunda ekstra yardımlarda bulunamıyoruz. Sizler dostlarınızı sitemize davet ederek beraber onlar ile yardımlaşarak bu hileleri uygulayabilirsiniz. Bazı Hileler zaten tabi ki bu oyuna göre değişiyor dostlarınızdan yardım almadan yapılamayacak şekilde oluyor. Hem onlar hem siz kazanın isterseniz söylediklerimizi uygulayın derim. Facebook Oyunları oynayan herkes sitemize davetlidir. Facebook Oyunları Facebook Oyun Hileleri ile keyiflidir unutmayın. Son bir uyarı ise piyasa da malesef emek hırsızları çoğalmış durumda. Bizlerin saatlerce uğraşı koyduğu hileleri sizler anlayın diye yazdığımız yazıları kopyalayıp sitelerine geçirerek sözde hile yapıyor gibi sitelerine koyuyorlar. Sap ile samanı ayıracağınıza şüphem yok. Facebook Oyun Hileleri siteniz sizlerin yanında !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder