19 Mayıs 2014 Pazartesi

Jelly Splash Hileleri


Jelly Splash Oyunu oynayan dostlarım sizlere daha önce de Cheat Engine Programı kullanılarak sizlere Jelly Splash Skor ve Hamle Hilesi sunmuştuk. Bu defa sizlere Jelly Splash Programlı Tranierla Hamle hilesi vereceğiz. Hamleniz tam 105 adet olacak ve sizlere çok fazla gelecek kalan hamleleri oyun skora saydığı için hem yüksek hamle sahibi olacaksınız hem de kalan hamleler ile yüksek skorlara sahip olacaksınız. Kısaca sizlere Jelly Splash oyununda Hamle ve Skor Hilesi sunuyoruz.
Jelly Splash oyunu rengarenk bir eşleştirme oyunu olup yeni bir oyun olmasına rağmen 1 milyon kullanıcıya sahip olmuş sevilen bir oyundur. Oyunu denemediyseniz kesinlikle tavsiye ederiz. Minik pandacık sizlerin yardımını bekliyor.
Jelly Splash Hile Programı Nasıl Kullanılır ?
Cheat Engine programı yüklü değilse bilgisayarınızda hemen yükleyin.
Oyunu ve Hile Programını açın. Oyunu açtığınız tarayıcıyı hile programında seçin ve oyunda bir hamle yaptıktan sonra hileyi aktif edin. Oyun için 105 hamle çok fazla olacağından hileyi aktif edin bir kaç hamle yapın. Hamle sayınızın 105 olduğunu gördükten sonra  hile programına dönün ve Hileyi deaktif edin ve oyuna devam edin. Kalan hamleleriniz göreceksiniz ki sizlere skor olarak dönecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder