19 Mayıs 2014 Pazartesi

Aqua Brix Hilesi

Aqua Brix oyunu yukarıdan kutucukları aşağıdaki kutularla aynı renk şekilde eşleştirip yok etmeniz üzerine tasarlanmış harika bir oyundur. Oyunda belirli bir süre bulunmaktadır. Bu süre içerisinde yüksek skorlar yapmaya çalışıyorsunuz. Süre bittiğinde oyun sonlanmaktadır. Oyun sonu arkadaşlarınızın skorlarını da görerek kaçıncı sırada olduğunuzu görüyorsunuz. Oyunda en önemli kavram zaman. Zamanınız ne kadar uzun olursa oyunda o kadar yüksek skor elde ediyorsunuz. Hilesiz oynadığımda 26 bin skorum vardı. Hile ile 55 bin kadar yükselttim bakalım sizlerin skorları ne kadar olacak.

Aqua Brix Hilesi ile elde ettikleriniz;
1. Aqua Brix Süre Hilesi ile zamanı durdurup saatlerce sıkılana kadar oyunu oynayabilir ve böylece elde ettiğiniz skorlar ile herkesin önüne geçebilirsiniz.
NOT: Ben videoda uzatmamak için süre hilesini hemen deaktif ettim siz saatlerce oynayabilirsiniz.
Aqua Brix Süre Durdurma Hilesi ile hem zamanı durduruyor hemde skor yaparak Puan Hilesi yapmış oluyorsunuz.
Aqua Brix Hilesi Anlatımı
Bilgisayarınızda Cheat Engine programı yüklü değil ise yükleyin. Sonrasında Oyuna girin ve Programı açın. Hile Programında oyunu açtığınız tarayıcıyı seçin ve oyunda süreniz azalmaya başladığında hileyi aktif edin. Süre durmuş bir şekilde oynayın. Oyundan sıkıldığınızda veya yeterli skora ulaştığınızda hileyi deaktif edin ve oyunu tamamlayıp birinci olun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder