15 Mayıs 2014 Perşembe

ChronoBlade Özellik Hilesi

ChronoBlade Özellik Hilesi 
ChronoBlade hileleri vermeye devam ediyoruz. Sıradaki hilemiz özellik hilesi.
Oyunu bilmeyen yoktur sanırım. Türünün en iyileri arasında olan oyunumuz malesef ilerleyen bölümlerde paraya dayatmalı. Bölümler hem zor hemde yorucu. Hilesiz oyun geçebilmek gerçekten imkansızlaşıyor. Burada sizden oyun içi para almanız öneriliyor. Daha iyi kostümler daha iyi silahlar ve benzeri. Fakat oyunda sonsuz mananız olsa ve hiç bitmese? Bu sanırım sizlerin işine baya yarayacaktır. Artık q w e tuşlarına ve diğerlerine bastığınızda mananız azalmayacaktır. Bu sayede sürekli özel yetenek kullanabilecek ve rakibi hüsrana uğratabileceksiniz. Tabiki bunun için sizlere vereceğimiz programları indirmeniz ve hileyi düzgün olarak uygulamanız gerekmektedir. Hile nasıl yapılır?
Öncelikle oyuna Mozilla Firefoxtan girerseniz iyi olacaktır. Ardından verdiğimiz programı çalıştırıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken cheat engi,ne programı olmadan çalışmaz. Bununla beraber oyunda bir bölüme girin. Programda plugin-contanneri.exe yi seçin. Sonra tamam deyin. Pin çıktığında aşağıdan tamam deyin ve devam edin. Oyunda biraz mana harcayın ve hile1 yazısını aktif edin.
Dikkat: Bazı bilgisayarlarda 2 plugin-contanner olabiliyor. Görev yöneticisinden alttakini kapatın hileyi öyle yapın. Bazen üstteki gereksiz oluyor deneyin.
Cheat Engine Olmadan Dosya Çalışmaz : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder