2 Haziran 2014 Pazartesi

Jelly Splash Hileleri



Jelly Splash oyunu için sizlere mükemmel bir hile sunuyoruz. Hilemiz için ile oyunda harika şeyler sunuyoruz. Neler mi ?
ilk olarak Hamle hilesi ile sonsuz hamle sahibi olacaksınız. Daha sonra ise bölümlere girdiğinizde sizden istenenler her ne ise ; direk oyunu kazanacaksınız. Blokları yıkmanızı isterse hileyi aktif edin ve tüm blokları direk yıkın. Bölümü direk kazanmış olun. Bunun dışında Elmaslı bölümlerde Elmas Hilesini aktif edin ve direk kazanın. Bunun dışında ise skorlu olan hileleri yaparak direk kazanın.
Jelly Splash Hilesi
1. Hamle Hilesix90 : Hamle Hilesi x90 seçeneğini aktif edin ve hamleniz tam 90 a sabitlensin. Deaktif ettiğinizde ise 90dan aşağıya düşerek hamle sayınız inecektir.
2. Hamle Hilesix15 : Hamle Hilesix15 Aktif edin ve Hileyi aktif ettikten sonra hamleniz 15e düşecektir. Deaktif ettiğinizde ise 15den aşağıya iner.
3. Blok Kazanma Hilesi: Bu hile ile belirli bir blok sayısı konduğunda sizlere hileyi aktif edin ve direk bölümü kazanabilirsiniz.
4. Skor Hilesi : Skor Hilesi ile sizlere belirli bir skor sınırı koyulunca hileyi aktif edin ve hileyi uygulayın.
5. Elmas Hilesi: Elmas Hilesini aktif edin ve hileyi aktif ettiğinizde göreceksiniz ki bölümü hemen kazanacaksınız.
Jelly Splash rengarenk ve çok keyifli bir oyun olup 5 milyon kullanıcıya hitap eden harika bir oyundur. Kesinlikle denemelisiniz.
Jelly Splash Hilesi için Gerekli Program Cheat Engine programını açın ve yoksa verdiğimiz linkten indirin. Hile Programını açın ve oyunada bir bölüme girip hileleri hangisi gerekli ise aktif edin. Keyifli Oyunlar.
Gerekli Program Cheat Engine TIKLA

Jelly Splash Hile Programı İndir
Video yukarıdadır linki :http://www.youtube.com/watch?v=wf8v60RSIIc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder